Harmonizálódás minden szinten, magas fokon!

Masszázsok, kezelések uraknak:

1, "Lingam" masszázs

Figyelem! Az árak, az oldal alján találhatóak!

A köztudatban élő, lingam masszázs egy tantrikus hímvessző masszírozási technika, amely a férfit gyönyör teli élményhez képes juttatni. A lingam szó a péniszt jelenti, a kifejezés szanszkrit eredetű.

Ennek a speciális masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja, (bár mindenképpen "kellemes" velejárója lehet) hanem a férfi potencia, libidó növelése, karbantartása, edzése és az önkontrol kialakítása, tökéletesítése, a még teljesebb aktusok (más partnerrel;) végett, a férfi genitáliák ereinek, izmainak, idegvégződéseinek és meridiánjainak stimulálásával. A lingam masszázs során a gát, a hímvessző és a herék együtt kerülnek masszírozásra, amely során a férfi csodás élményben részesül.

Lingam masszázs

A lingam masszázs során a legkényelmesebb póz, ha a férfi lábait széttárva és kissé behajlítva hanyatt fekszik. Így kényeztetésre váró testrészei teljesen hozzáférhetőek a masszőz számára. A masszázs a lábak, combok, mellkas, mellbimbók finom simogatásával kezdődik, amivel a teljes test ellazul, és felkészül az élményre.

A lingam masszázs fontos eszköze az olaj, (kérésre, előzetes jelzésre, illatmentes Oliva, vagy aloéverás olajat használok!) amivel a masszőz, bekeni a testfelületet, hogy az élmény teljes lehessen. A technika szerint elsőként a herezacskót és a heréket kell finoman masszírozni, speciális fogásokkal, ezután lehet lassanként áttérni a hímvessző feletti szeméremcsontra és a gátra.

Normális jelenség, ha a folyamat során a pénisz időnként lelankad, és újra megmerevedik – ez az öröm két végpontja, és a férfiak számára nagy élvezetet nyújt.

Bár furcsán hangozhat, mégis ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a lényeg az örömszerzés módja, a kondicionálás maga és nem az orgazmus. A lingam masszázs során megtanulható az is,  hogy hogyan szabályozza magömlését a férfi.

A tantrában a magömlés nem azonos az orgazmussal: ez utóbbi élmény többször is átélhető és ez a lingam masszázs során megtanulható! Ezen kívül néhány egészségügyi probléma is (korai magömlés stb.) hatásosan kezelhető ezzel a speciális masszázstechnikával, mivel a hímvesszőben lévő idegvégződések, erek stimulálása, kondicionálása a szexuális élet minőségére, (potencia, erekció minősége) de még az esetleges sterilitás kiküszöbölésére, megszüntetésére is jótékony hatással van.

Specialitás!

Én, egyedien és személyreszólóan kezelem pácienseimet és tudatosan ötvözni igyekszem a hagyományosat az újjal, valamint a tantrikusat, védikusat (keletit)az európai, leginkább "egyszerűen" intimnek nevezett masszázs-technikákkal! 

A keleti orvoslás azt tanítja, hogy a hímvessző és a vagina olyan reflexzónákkal rendelkeznek, melyek megfelelő masszírozása nemcsak kellemes, de gyógyító is.  Éppen ezért fontos, hogy megtanuljuk saját nemi szervünk helyes érintését is, hogy a testi öröm mellett szexuális energiára is szert tegyünk!

A talphoz és fülhöz hasonlóan a vaginának és a pénisznek is megvannak a maga mágikus területei - szakszóval reflexzónái -, amik összeköttetésben állnak az egyes szervekkel.

A herék masszírozása, simogatása a test szinte valamennyi pontjával kapcsolatban állnak.
Ezen túl a hímvessző lassú, érzéki masszírozásával, a vastagbél, vesék, húgyhólyag, máj, vékonybél, lép, gyomor, hasnyálmirigy reflexpontjait is stimuláljuk.
Ezt követően a makkrész következik, mellyel a tüdő, szív, prosztata, mellékvese, agyalapi mirigy, tobozmirigy reflexterületeit.

 

Az intim - masszázs, csak kézzel (óvszer nélkül)  történik!

Az alap program - és másik sem;)- szexuális szolgáltatást (aktust, orális kényeztetést, kölcsönösséget) nem tartalmaz! Azonban csupasz felsőtesttel végzem...;) De exclusiv szolgáltatásban, fétis-masszázst is végzek!

Lásd. lejjebb!*

Új, kedvezőbb árak!

Alap:
1h / 10 e Ft
90m / 15 e Ft

Szakszerű prosztata-masszázs (egészségügyi okokból is hasznos lehet!) masszázs (pl. lingammal)

Gyulladás esetén kizárt!

A + szolgáltatások nem jelentenek autómatikusan + időtartamot! 

 

 Különlegességek, extrák (csak masszázzsal együtt igényelhetőek!):

a, Fétis,- harisnya, fehérnemű stb-

b, Lábimádat - cipő, ohalyodra kifestem körmömet. stb -

c, Szerepjáték (nem bármilyen! Rám nézve megalázó, illetve általam kivitelezhetetlen, nem!)

Csak masszázzsal kombinálva! Masszázs / + 5 e Ft, vagy:

 

*Új, exclusiv szolgáltatásom!A masszázs árában, különleges élményben – fétis-masszázs-ban! – lehet része, amennyiben meglep egy új fétis-ruhadarabbal! ( Fehérnemű, harisnya, kesztyű, combfix, paróka; cipő stb. )
 A választás az Öné, csak valóban új legyen!;)
Méreteim: L – es konfekció; 95 – ös melltartó, C- s! Lábam 38 – as; fejem: 53cm; kezem igen kicsi – ez speciális, úgyhogy abból vmi sztreccs kell! -

( Az igényeket előre, részletesen kérem jelezni!)

 

4, Prosztata-masszázs

10 e Ft / óra

Ha géppel szeretné, hozzon!

Menete: felkészítő, rávezető, nem gyúró jellegű masszázs, mely a medenceizmokat lazítja elsődlegesen, kb 30 percig, ezután szakszerű prosztata masszázs.

Lehetséges pl. kombináltan is kérni. Ekkor ez a rész csak 30 perces lesz, értelemszerűen fél áron.

Gyulladás esetén nem alkalmazható!

 

 

Keresés

Elérhetőség

ezoero-masszazs2.webnode.hu Sajnálom, de jelenleg nincsen helyem! +36308217571
Hét közben: 09 h és 21 h között!
Az SMS - eket biztosabban megkapom!

https://ferfiakklubja.hu/fk_magazin/a_ferfi_utja/az_onuralom_gyakorlata

 

Másik érdekes-fontos fórumom!
Biztonságos szex  Keresd így a facebook-on!
Csatlakozz és terjeszd!
 
Köszi!

 

Hahó!

Egyéb érdekes és hasznos "dolgaim"

1, Nőiséget harmonizáló, stimuláló mandalám

Vászon

Alap, általános: 6e Ft

Elkelt már, de utánrendelhető, illetve, személyreszabottan is igényelhető, név és/vagy születési adatok alapján.

Személyes: 8e Ft

Csak személyesen lehet átvenni, azonnali kifizetéssel!

Nem érdemes kimásolni, mert "le van védve" és nincsen így hatása ;)

 

2, Férfierőt harmonizáló, stimuláló, speciális festményem

Fa

Alap, általános: 6e Ft

Elkelt már, de utánrendelhető, illetve, személyreszabottan is igényelhető, név és/vagy születési adatok alapján.

Személyes: 8e Ft

Csak személyesen lehet átvenni, azonnali kifizetéssel!

Nem érdemes kimásolni, mert "le van védve" és nincsen így hatása ;)