Harmonizálódás minden szinten, magas fokon!

• Hölgy - masszázsok, kezelések:

 

1, "Jóni"-masszázs 18 +!

Figyelem! Az árak, az oldal alján találhatóak!

Elöljáróban, egy beszámoló:

„…Mert hogy konkrét, "jól körülhatárolható" lelki problémákat raktározunk mi nők, a legintimebb testrészünk meghatározott pontjain. A masszázs ezeket is felszabadítja és feldolgozza. Megtapasztaltam, tényleg, valóban olyan emlékek és érzelmek szabadultak fel, amikről azt gondoltam, "már régen túl vagyok rajtuk"... de valójában eddig még sohasem dolgoztam fel. A masszőz  tényleg annyira intelligens és korrekt, hogy semmiféle szégyenérzetem sem volt. Simán elbőgtem magam előtte, amikor épp egy olyan érzésem jött fel.... szóval nem csak testileg, de lelkileg is kitárulkoztam, és nem bántam meg! Mondjuk sokat segített az egész "szertartás", mert hogy komoly formája is volt az egésznek. Kellemes félhomály volt, szóval nem zavart a meztelenségem, és a halk keleti zene, az illatgyertya, az aroma mécses, meg a legkülönbözőbb aromás masszázsolajok is tényleg mind segítették az ellazulásomat. Élveztem, a szó minden értelmében :)... de amit lelkileg átéltem sokkal több volt, mint amiket a testi érzések jelentettek! Megszabadultam pl. egy halom gyerekkori "faltól", amiket a lelkem mélyén őrizgettem. Úgy feltöltött az egész, hogy napokig valami eufórikus boldogságban lebegtem, ...nem, nem is lebegtem, hanem igenis két lábbal, és stabilabban, magabiztosabban álltam az életemben, mint addig. Azóta szinte folyamatosan NŐNEK érzem magam, pontosabban "jó nőnek", és nem csak testileg, de főleg lelki értelemben. Egyszerűen másképp látom önmagamat, másképp érzem önmagamat, és azt hiszem emiatt vagyok boldogabb is...”

A mai kutatási eredmények nagyon meglepő adatokkal szolgálnak. A ’Masters and Johnson’ hosszú évekig végzett felmérései szerint a férfiak hetvenöt százalékának korai magömlése van - hetvenöt százalékának! Egy-két perc és slussz. Vége. Még mielőtt valami történhetett volna, még mielőtt valóban egyesülhettek volna...a férfi elélvez, és az aktusnak vége.
Egy másik adat, hogy a nők kilencven százaléka nem tudja, hogy mi az orgazmus, hogy mi a csúcs, a mély kielégülés - a nők kilencven százaléka!
Sok nő ezért ingerült és ideges, és ez így is lesz mindig. Itt nem segít meditáció vagy filozófia. Hiába fizetnek a telekbúvárnak, hiába mennek a paphoz, és hiába próbálnak etikai magyarázatokat gyártani hozzá.
A tantra és a mai tudomány teljesen egyetért; ha a nő nem jut mély kielégüléshez, akkor nem lesz családi harmónia sem. A kielégületlenség feszültséget okoz.
Könnyű másra fogni. ..de ha a feleséged minden pillanatban kész a torkodnak ugrani, akkor gondolkozz azon, amit mondtam. Lehet, hogy te vagy a feszültség oka. Ne az anyósod viselkedésében keresd a gyökereket, ez nem genetika.
Én mást tanítok...csakúgy, mint a tantra: ha te nem élvezed az életet, akkor segíteni sem tudsz másoknak azt élvezni. Ha te nem ébredtél fel, akkor senkit nem tudsz felébreszteni. Ha te nem vagy boldog, akkor nem adhatsz mást másoknak, csak boldogtalanságot. Csak abból tudsz adni, amiből neked is van...sőt, több kell, legyen, mint amennyire szükséged van.

A női szexualitás misztikus falain hatol át az, aki elsajátítja a női nemi szerv különleges masszírozását, a jóni-masszázst. Én, nőként folytatom ezt a masszázst, azonban férfiaknak szólóan fogalmaztam meg az alábbiakat, mert azért ez lenne a "normális felállás" ;)...
A jóni, szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret (templomot) jelent. A masszázs segítségével a nő könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. Nem véletlen az sem, hogy szexuálterapeuták akkor is ajánlják a technika elsajátítását, ha a nő komoly szexuális traumát élt át, vagy képtelen a belső szexuális gátakat lebontani.

A jóni-masszázs célja sem az orgazmus elérése elsődlegesen, (főleg nem az ún. "G"- pontosé, ami egy sokkal kifinomultabb önérzékelést igényel és nem is mindenkinél "működő" dolog!) hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs "mellékhatásaként", az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lesz. A női nemi szervek stimulálása, tonizálása, jelentősen javítja a szexuális együttlétre való készséget - orgazmus készség - javasolt az ún. PMS - prémmenstruációs szindróma - és meddőség fennállása esetén, ezek kiküszöbölése végett is, de egymás és a saját testünk behatóbb, alaposabb megismerésére is.

Menstruálás alatt nem végzem!

Specialitás!
Én, egyedien és személyreszólóan kezelem pácienseimet és tudatosan ötvözni igyekszem a hagyományosat az újjal, valamint a tantrikusat, védikusat (keletit)az európai, leginkább "egyszerűen" intimnek nevezett masszázs-technikákkal!

A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd  és a fenék alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása. Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően (de már a test simításánál is lehet!) dörzsöljön olajat ( illatmenteset lehetőleg!) vagy síkosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán.

                         Saját alkotásom!

Időzzön hosszan ezen a területen, majd folytassa ugyanezt a technikát a kisajkaknál. A masszázs közben fontos a folyamatos szemkontaktus és a kommunikáció. Elengedhetetlen, hogy a nő jelezze, ha túl erősen, gyorsan vagy éppen fájdalmasan ér hozzá partnere. Amint sikerül eltalálni a tökéletes ujjtechnikát, csendben hódoljunk tovább az élvezeteknek, mert a túl sok beszéd lerombolhatja az intim hangulatot.

A koronaékszer, a klitorisz, (csikló) egy olyan összetett szerkezetű "gomb", ami körülbelül hat-nyolcezer idegvégződéssel rendelkezik! Nincs az emberi testen még egy ilyen érzékeny terület, ezért fontos elsajátítani annak megfelelő masszírozását. Finoman cirógassa meg a férfi a csiklót az óramutató járásával megegyező, majd azzal ellentétes irányban. Ezután nagyon-nagyon gyengéden nyomja össze a mutató- és a hüvelykujj segítségével a kidudorodó gombocskát. Nagyon sok nő nem szereti a csikló direkt érintését, és ilyenkor különösen óvatosan kell a masszázst alkalmazni. Ezen a területen is időzzön hosszasan a férfi.

A következő lépésben óvatosan helyezze be a férfi -jobb- középsőujját a hüvelybe, térképezze fel, és ki-be-oldalirányú mozdulatokkal masszírozza belülről a jónit. Ezután ugyancsak a középső ujjal csináljon egy "gyere ide" mozdulatot úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Írjon le aprócska köröket az ujjheggyel, és aki szeretné, helyezze be gyűrűsujját is. Ezzel a technikával könnyen stimulálhatóvá válik a G-pont*, vagyis a szent pont. ( Figyelem! Nem mindenhölgynek ugyanolyan távolságban és terjedelemben helyezkedik el!) A masszás folyamán állandóan, de nem túl gyorsan, változtatni kell a nyomás erősségét, sebességét és a mélységet. A technika fokozására kombinálható az ujjtechnika. A Tantra szerint ugyanis az, aki a hüvelykujjával a csiklót, gyűrűs- és középső ujjával a jónit és a kisujjával a popsit masszírozza, az univerzum egyik misztériumát tartja kezei között. Míg jobb kézzel a jónit masszírozza a férfi, addig a bal kéz kényeztesse a mellet és a hasat. A két kéz párhuzamos mozgásával dupla örömökhöz juttatja a nőt. Ez aktus során is így van!

Előfordulhat, hogy a nő annyira átadja magát a masszázsnak, hogy teljesen átszellemül, és akár el is sírja magát. De előfordul, hogy más formában törnek felszínre érzelmei. A lényeg, hogy a férfi nagy szeretettel, gyengédséggel és türelemmel folytassa a masszázst. Ha bekövetkezik az orgazmus, vagy akár egymás után több is, akkor engedjük, hogy a nő - ahogy a Tantra fogalmaz - "meglovagolja a hullámokat".

A masszázs végén óvatosan emelje el kezeit a férfi, és hagyja, hogy kedvese lazítson és pihenjen. A jóni-masszás utóhatása nagyon jótékony hatással van a női lélekre. Az, aki képes elsajátítani a masszázst, a női szexualitás olyan dimenzióit ismerheti meg, amire csak nagyon kevesen képesek.

 

Új ár!

Alap:
1h / 10 e Ft
90m / 15 e Ft

 

2, Aphrodite hölgy-masszázs, más masszázzsal kombinálva  is igényelhető, vagyis valamely masszázs, + az itt szereplő összeg és időtartam! 

a, arc/fej: 15 m 
b, nyak/dekoltázs: 15 m
c, mell-masszázs, szépítő, tonizáló hatással: 30 m
1 h / 10 e Ft + 1500 Ft

 

Amennyiben saját krémet, olajat hoz, természetesen azt  nem számolom fel! ;)

Keresés

Elérhetőség

ezoero-masszazs2.webnode.hu Sajnálom, de jelenleg nincsen helyem! +36308217571
Hét közben: 09 h és 21 h között!
Az SMS - eket biztosabban megkapom!

 

Egyéb érdekes és hasznos "dolgaim"

1, Nőiséget harmonizáló, stimuláló mandalám

Vászon

Alap, általános: 6e Ft

Elkelt már, de utánrendelhető, illetve, személyreszabottan is igényelhető, név és/vagy születési adatok alapján.

Személyes: 8e Ft

Csak személyesen lehet átvenni, azonnali kifizetéssel!

Nem érdemes kimásolni, mert "le van védve" és nincsen így hatása ;)

2, Férfierőt harmonizáló, stimuláló, speciális festményem

Fa

Alap, általános: 6e Ft

Elkelt már, de utánrendelhető, illetve, személyreszabottan is igényelhető, név és/vagy születési adatok alapján.

Személyes: 8e Ft

Csak személyesen lehet átvenni, azonnali kifizetéssel!

Nem érdemes kimásolni, mert "le van védve" és nincsen így hatása ;)