Harmonizálódás minden szinten, magas fokon!

Szex-suli:

Kiemelten fontosnak tartom felhívni mindkét nem figyelmét, a helyes védekezésre, ami nem csupán a nem kívánt terheség elkerülését hivatott szolgálni! 

Amennyiben nem egy, illetve állandó partnerünk van, (de, még, ha esetleg csak nemrég, - kb. 3 hónap - vagyunk csak vele, akkor is!) minden aktushoz és orális kényeztetéshez, használjunk megfelelő óvszert!

Megfelelő méret, felfújással történő ellenőrzés, (főként a teherbeesés kizárására) jó minőség!

Időben (teljes merevedéskor) történő felhúzás!

Vigyázat! Már pettingnél is kerülhet kezünkre, ágyneműre, fehérneműre elő váladék, ami tartalmazhat ondót!

Vannak sajnos olyan nemi betegségek is, amik pl. egyszerű csókolódzással is terjedhetnek, de a nemi váladékok felsértett nyálkahártyába jutásával, szinte biztosan! Ráadásul ezek a betegségek ( Pl. a Clamydia) sokszor csak igen későn vehetőek észre!

A tisztálkodás, (lehetőleg az egész testet érintően!) elengedhetetlen, minden együttlét előtt és lehetőleg közvetlenül utána is!

Ami az óvszer használatának "közismerten" kellemetlen, öröm, kéjérzet tompító hatását illeti, tévhit! Főleg manapság, amikor már oly vékony óvszerek is kaphatóak, hogy gyakorlatilag nem is érzékelhetőek! Ráadásul a védelmen kívül több kedvező tulajdonsága is van! Pl. mivel síkosítóval (spermicid, ondóölő) szerrel van kezelve, a hölgynek - s így mindenkinek - könnyebb, teljesebb behatolást tesz lehetővé. Mindezek mellett, vannak már úgy - e olyan gumik is, amelyek, bordázottságukkal, rücskösségükkel, plusz örömet tudnak kelteni!;)

A szájba vételkor sem kell a gumi ízétől tartanunk, hiszen kellemes ízesítésekkel is kaphatóak már!

Sokan nem tudják, hogy már nőknek, belsőleg is készülnek óvszer, ami gyakorlatilag egy hüvelybe helyezhető "kifordított" kondom!

Végezetül pedig, az a véleményem, hogy inkább tűrjünk el esetlegesen egy kis kellemetlenséget, egy sokkal súlyosabb és hosszabb időre kiható (talán az egész életre is!) baj elkerülése végett!

 

Keresés

Elérhetőség

ezoero-masszazs2.webnode.hu Sajnálom, de jelenleg nincsen helyem! +36308217571
Hét közben: 09 h és 21 h között!
Az SMS - eket biztosabban megkapom!